Marokkói mentatea

2007 szeptember 30. | Szerző: |

 


Hozzávalók:
10 friss mentalevél és +4 a szervírozáshoz
3 teáskanál zöld tea
3 teáskanál cukor
4 pohár víz


Forraljuk fel a vizet, tegyünk egy keves vizet a kancsóba, tegyük bele a mentát, a zöld teát és a cukrot,  keverjük meg, és töltsük fel a maradék vízzel. Várjunk keveset (3 perc), hogy a tea ázzon, majd keverjük meg a leveleket párszor, végül forraljuk át kissé.  Majd önstük át a teát egy szűrőn, és tegyük hozzá a friss mentleveleket. Azonnal fogyasztható!


A NLC egyik cikkében is olvashatok a marokkói teázásról!


Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!