Málnahab -könnyű nyári desszert

2009 július 16. | Szerző: |

 

Hozzávalók:
3
dl tejszín
30 dkg málna
2 kávéskanál zselatin

1
dl víz

Elkészítés:
A 3 dl
tejszínt kemény habbá verjük, a málnát hozzáadjuk. A zselatint meleg vízben
felolvasztjuk, kihűlt állapotban hozzákeverjük a krémhez. A málnahab tetejére
friss málnaszemeket teszünk.

Egy kis
extra tipp:
töltsünk meg kész képviselőfánk tésztát vele, és kitűnő süti lesz
belőle 🙂 !


Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!