Spenótos fogas

2009 július 16. | Szerző: |

Hozzávalók:
8 szelet
fogasfilé,
10 dkg margarin
1 zacskó
mirelit paraj

2 ek. olaj
1 tojássárgája
őrölt szerecsendió

Elkészítése:
A
halszeleteket sózzuk be, hagyjuk állni legalább 30 percig. Fektessük egy tűzálló tálba, melyet margarinnal kenjünk ki. A parajt
szűrjük le, majd 1 dkg margarinon pároljuk meg, sóval és szerecsendióval
ízesítsük. Vegyük le
a tűzről és keverjük bele a tojássárgáját. Ezzel leöntjük a halszeleteket, és sütőben puhára  pároljuk.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!